FESTIVE SEASON
FESTIVE CELEBRATION
Byd det nye år velkommen med et smukt dækket bord. Nytårsaften er en højtid, hvor du virkelig kan give den gas med borddækningen. Præsenter dine gæster for et nytårsbord med luksuriøse detaljer i sølv kombineret med smukke glas, porcelæn med flotte detaljer og festlige blomsterarrangementer.
LUXURY DINING
Vores mest eksklusive serie af smukke tallerkener og kopper, der er fremstillet af det fineste benporcelæn. Palladio har et ikonisk reliefmønster indrammet af dekorative sølvkanter. Porcelæn, der gør middagen til en udsøgt helhedsoplevelse.
FESTIVE CELEBRATION
Ved at dække op med sølvdetaljer kan du give bordet et ekstra elegant præg. Det glitrende sølv tilfører et strejf af luksus og efterlader et sofistikeret indtryk, som fuldender borddækningen, uanset din stil. Dæk op med sølvdetaljer såsom bestik, servietringe eller lysestager for at skabe en gennemført eksklusiv atmosfære.
FESTIVE CELEBRATION
Drikkevarerne er ofte en vigtig del af middagen, særligt ved højtiderne. Når du inviterer til selskab, er det en god idé at tænke grundigt over, hvilke drikkevarer du vil servere, så du kan dække op med de helt rigtige glas. Glas i forskellige udførelser og stilarter skaber en spændende dynamik på det dækkede bord, samtidig med at de højner drikkeoplevelsen.
TIPS TIL DRINKS
5 cl gin
1 cl tør vermouth
1 grøn oliven
Hæld ingredienserne i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Sigt derefter drinken over i et glas, og pynt med en oliven på en cocktailpind.
På billedet serveres drinken i et Manhattan Martiniglas.
TIPS TIL DRINKS
3 cl campari
3 cl rød vermouth
6-10 cl mousserende vin
1 skive appelsin eller en strimmel appelsinskal
Bland campari og vermouth i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Hæld drinken over i et glas, og fyld op med mousserende vin. Pynt med appelsinskive eller -skal.
På billedet serveres drinken i et Manhattan Cocktailglas.
SPARKLING DETAILS
For at højne atmosfæren og give fejringen af det nye år et ekstra strejf af glamour og luksus kan du vælge at servere aftenens dessert i eksklusive cocktailglas. Du kan også give borddækningen et ekstra festligt pift ved at dyppe kanten af glassene i sukkerlage og umiddelbart derefter i glitter. Hvis du har små glas såsom snapseglas, fungerer de flot som lyslygter på nytårsbordet.