Populære søgninger

    Newport Collection
    0

    Din indkøbskurv

      Der er ikke nogen produkter i kurven

    KasseGratis forsendelse
    Total0 kr.

    FESTIVE SEASON

    NYTÅRS BORDDÆKNING

    FESTIVE CELEBRATION

    Dæk op til nytårsfest

    Byd det nye år velkommen med et smukt dækket bord. Nytårsaften er en højtid, hvor du virkelig kan give den gas med borddækningen. Præsenter dine gæster for et nytårsbord med luksuriøse detaljer i sølv kombineret med smukke glas, porcelæn med flotte detaljer og festlige blomsterarrangementer.

    Nytårs borddækning

    LUXURY DINING

    Dæk op med Palladio

    Vores mest eksklusive serie af smukke tallerkener og kopper, der er fremstillet af det fineste benporcelæn. Palladio har et ikonisk reliefmønster indrammet af dekorative sølvkanter. Porcelæn, der gør middagen til en udsøgt helhedsoplevelse.

    Palladio frokosttallerken 6-pak

    Palladio frokosttallerken 6-pak

    Yndig forretstallerken til en komplet borddækning.
    Palladio-forretstallerkenen giver din borddækning et endnu mere stilfuldt udtryk. Placér forretstallerkenen på middagstallerkenen i samme serie, og læg menuen ovenpå for at opnå en elegant stemning. Sælges i 6-pak.
    1.179 kr.
    På lager til øjeblikkelig levering
    Nytårs borddækning

    FESTIVE CELEBRATION

    Fremhæv opdækningen med sølvdetaljer

    Ved at dække op med sølvdetaljer kan du give bordet et ekstra elegant præg. Det glitrende sølv tilfører et strejf af luksus og efterlader et sofistikeret indtryk, som fuldender borddækningen, uanset din stil. Dæk op med sølvdetaljer såsom bestik, servietringe eller lysestager for at skabe en gennemført eksklusiv atmosfære.

    Abbey bordkortholder

    Abbey bordkortholder

    En raffineret detalje, der tilfører det dækkede bord elegance.
    Når du sætter et flot kort i holderen, skaber den spejlblanke sølvoverflade en dramatisk effekt.
    209 kr.
    På lager til øjeblikkelig levering
    Abbey sovsekande

    Abbey sovsekande

    Smuk sovsekande i sølv.
    En både praktisk og dekorativ detalje, som du kan sætte på middagsbordet for at give opdækningen et raffineret udtryk.
    1.099 kr.
    På lager til øjeblikkelig levering
    Nytårs borddækning

    FESTIVE CELEBRATION

    Dæk op med glas

    Drikkevarerne er ofte en vigtig del af middagen, særligt ved højtiderne. Når du inviterer til selskab, er det en god idé at tænke grundigt over, hvilke drikkevarer du vil servere, så du kan dække op med de helt rigtige glas. Glas i forskellige udførelser og stilarter skaber en spændende dynamik på det dækkede bord, samtidig med at de højner drikkeoplevelsen.

    Nytårs borddækning

    TIPS TIL DRINKS

    Dry Martini

    5 cl gin
    1 cl tør vermouth
    1 grøn oliven

    Hæld ingredienserne i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Sigt derefter drinken over i et glas, og pynt med en oliven på en cocktailpind.

    På billedet serveres drinken i et Manhattan Martiniglas.

    Nytårs borddækning

    TIPS TIL DRINKS

    Negroni Sbagliato

    3 cl campari
    3 cl rød vermouth
    6-10 cl mousserende vin
    1 skive appelsin eller en strimmel appelsinskal

    Bland campari og vermouth i et blandeglas sammen med masser af is, og rør rundt. Hæld drinken over i et glas, og fyld op med mousserende vin. Pynt med appelsinskive eller -skal.  

    På billedet serveres drinken i et Manhattan Cocktailglas.

    Nytårs borddækning

    SPARKLING DETAILS

    Giv borddækningen et ekstra pift

     For at højne atmosfæren og give fejringen af det nye år et ekstra strejf af glamour og luksus kan du vælge at servere aftenens dessert i eksklusive cocktailglas. Du kan også give borddækningen et ekstra festligt pift ved at dyppe kanten af glassene i sukkerlage og umiddelbart derefter i glitter. Hvis du har små glas såsom snapseglas, fungerer de flot som lyslygter på nytårsbordet.

    Nytårs borddækning

    NYTÅRSDESSERT

    Hvid chokolademousse med brunkagesmuld

    10 brunkager
    25 g smeltet smør
    3 dl piskefløde
    100 g hvid chokolade
    1 æg

    Knus brunkagerne, og bland dem med det smeltede smør. 

    Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Pas på, at den ikke bliver for varm; den må kun lige akkurat være smeltet. 

    Pisk æg og fløde i hver sin skål. Fløden skal være meget let pisket.

    Tilsæt den let afkølede chokolade til ægget under kraftig omrøring. Brug alternativt en håndmikser på lav hastighed.

    Vend derefter flødeskummet i lidt ad gangen, indtil du får en ensartet og glat mousse

    Server moussen på en bund af brunkagesmuld, og pynt med friske bær og et lille stykke chokolade.

    På billedet serveres desserten i et Manhattan Cocktailglas.

    Nytårs borddækning

    NYTÅRSDESSERT

    Hvid chokolademousse med brunkagesmuld

    10 brunkager
    25 g smeltet smør
    3 dl piskefløde
    100 g hvid chokolade
    1 æg

    Knus brunkagerne, og bland dem med det smeltede smør. 

    Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Pas på, at den ikke bliver for varm; den må kun lige akkurat være smeltet. 

    Pisk æg og fløde i hver sin skål. Fløden skal være meget let pisket.

    Tilsæt den let afkølede chokolade til ægget under kraftig omrøring. Brug alternativt en håndmikser på lav hastighed.

    Vend derefter flødeskummet i lidt ad gangen, indtil du får en ensartet og glat mousse

    Server moussen på en bund af brunkagesmuld, og pynt med friske bær og et lille stykke chokolade.

    På billedet serveres desserten i et Manhattan Cocktailglas.